Biotransformations - URK
Scientific Committee

Prof. dr hab. Maciej Szaleniec (Jerzy Haber Institute of Catalysis and Surface Chemistry, PAS)
Dr hab. Anna Ptaszek, prof. URK (University of Agriculture in Kraków)
Prof. Johann Heider (Marburg University)
Prof. Jasmina Nikodinovic-Ruic (Belgrade University)
Prof. Sandra Vojnović (Belgrade University)
Prof. Morten Sorlie (Norwegian University of Life Science, Aas)
Prof. dr hab. Ryszard Ostaszewski (Institute of Organic Chemistry, PAS)
Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarzębski (Institute of Chemical Engineering, PAS)
Prof. dr hab. inż. Ewa Żymaczyk-Duda (Wrocław University of Science and Technology)
Prof. dr hab. Anna Chrobok (Silesian University of Technology)
Dr hab. inż Magdalena Klimek-Ochab, prof. PWr (Wrocław University of Science and Technology)
Dr hab. inż. Małgorzata Brzezińska-Rodak, prof. PWr (Wrocław University of Science and Technology)
Prof. dr hab. Aleksandra Duda (University of Agriculture in Kraków)
Dr hab. inż. Katarzyna Szymańska, prof. PŚ (Silesian University of Technology)
Dr hab. inż. Danuta Gillner, prof. PŚ (Silesian University of Technology)

University of Agriculture in Krakow
University of Agriculture in Krakow
Faculty of Food Technology
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 632 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2023 University of Agriculture in Krakow.
Design: IT UAK